Aloitimme leipomisen suunnilleen kello kuuden aikaan illalla, mutta puustit olivat valmiita vasta joskus yhdentoista maissa. Varsinaista downshiftausta siis. Käytimme Molekyyligastronomian pullataikinareseptiä, mikä selittää prosessin pitkän keston. Mutta voi, miten hyviä korvapuusteista tuli! En ole ehkä ikinä syönyt niin herkullista korvapuustia. Enkä nyt edes yhtään liioittele. Oli todellakin ajankäytön arvoista.
Käytimme koko illan vain neljän (4) korvapuustin tekemiseen. |
"Tehtiin pellillinen korvapuusteja!" |
Mihin Café Brahea enää tarvitaan? |
Noi oli niin hyviä, mä haluan lisää! :D
VastaaPoistaLaskiaiseen on enää pari kuukautta. Sillon leivotaan sit seuraavaks "höttöpullaa". :D
Poista